veelgestelde vragen (over algemene zaken)

Hieronder vindt u de meestgestelde vragen over algemene onderwerpen als betalen, ruilen en levertijden. Uiteraard hebben wij ook een overzicht met de veelgestelde vragen over producten.

[accordion][acc title="Hebben jullie ook een showroom?"]

Ja, wij hebben een showroom waar u op afspraak langs kunt komen (zie showroom voor meer informatie en openingstijden). Hier hebben wij enkele van onze o.a. accu speelgoedauto's en loopauto's staan. Handig om bijvoorbeeld eens te passen of om te zien en voelen hoe ze er nou in het echt uitzien.

[/acc][acc title="Binnen welke termijn kan ik ruilen?"]

Wij hanteren een ruiltermijn van 30 dagen. Hierbij geldt het niet-goed-geld-terug principe waarbij u het aankoopbedrag inclusief de eventueel in onze webshop berekende verzend- en of betaalkosten terugbetaald krijgt. Wel stellen wij als voorwaarde dat u het product niet heeft gebruikt en netjes en zonder schade aan ons retour heeft gezonden volgens onze instructies. Bekijk de pagina ruilen en retourneren voor meer informatie.

[/acc][acc title="Hoe lang duurt het voordat ik mijn geld terugkrijg?"]

Wij doen dit onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop u als consument de herroeping meldt. Tenzij wij aanbieden het product zelf af te halen, mogen wij wachten met terugbetalen tot het product ontvangen is of tot u als consument aantoont dat het product teruggezonden is, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Wij streven ernaar het volledige aankoopbedrag binnen 5 werkdagen terug te storten. Voor de terugbetaling gebruiken wij hetzelfde betaalmiddel dat u in onze webshop heeft gebruikt. De terugbetaling is voor u uiteraard kosteloos. Hierbij geldt wel de regel "mits voldaan aan alle voorwaarden", zie ruilen en retourneren.

[/acc][acc title="Moet ik verzendkosten betalen?"]

Alle zendingen in Nederland worden gratis verzonden, ook als u op de Waddeneilanden woont is verzending gewoon gratis. Woont u in Belgie, dan betaalt u per bestelling EUR 15,- aan verzendkosten.

[/acc][acc title="Leveren jullie ook in Belgie?"]

Uiteraard leveren wij ook gewoon in Belgie. De levertijd bedraagt 1-2 dagen, maar in de meeste gevallen wordt uw pakket de volgende dag al afgeleverd. De verzendkosten bedragen EUR 15,-.

[/acc][acc title="Kan ik mijn zending ook volgen?"]

Jazeker, zodra uw pakket is verzonden ontvangt u van ons een e-mail met de verzendgegevens. Met een link kunt u de actuele status van uw zending bekijken op de website van de vervoerder.

[/acc][acc title="Ik heb een klacht, Wat moet ik doen?"]

Waar u bij andere partijen 14 dagen op een reactie moet wachten krijgt u deze bij ons vaak dezelfde dag nog. Bij de aankoop heeft u van ons een e-mail met uw aankoopbevestiging ontvangen. Gebruik deze om uw klacht in te dienen, dan hebben wij ook gelijk al uw gegevens. Zorg ervoor dat u de klacht zo uitgebreid mogelijk omschrijft. Probeer (indien mogelijk) enkele foto's mee te sturen als het om een mankement aan het product gaat. Voor meer info zie garantie en defecten.

[/acc][acc title="Hoe werkt Achteraf betalen via Billink?"]

Bij Achteraf Betalen vindt er een online kredietcheck plaats door Billink. Zij bepalen of u wel of niet gebruik mag maken van deze betaalmethode (zowel geschikt voor particulieren als voor bedrijven). Verder stellen ze een aantal voorwaarden. Daarbij is het maximale aankoopbedrag EUR 250,-. U krijgt 14 dagen de tijd om te betalen aan Billink via een digitale factuur, de kosten hiervoor bedragen EUR 2,95. Wordt uw verzoek tot achteraf betalen afgewezen, dan adviseren wij u te betalen via iDEAL (meest gebruikt). Voor meer info zie betalen.

[/acc][acc title="Zit er ook garantie op mijn aankoop?"]

Uiteraard ontvangt u bij ons de volledige garantie op uw aankoop. De garantietermijn staat vermeldt bij het product onder specificaties. Doorgaans bedraagt deze 1 jaar.

[/acc][acc title="Verkopen jullie ook onderdelen?"]

In speelgoedland zijn losse onderdelen niet vanzelfsprekend verkrijgbaar. Fabrikanten doen dit bewust om de levensduur te verkorten. Uiteraard kunnen wij van veel producten wel onderdelen leveren, maar niet met zekerheid. Zoekt u een onderdeel, neem dan even per mail contact met ons op en omschrijf uw aanvraag zo compleet mogelijk.

[/acc][/accordion]


Onze voordelen

  • Voor 14:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending
  • Online en achteraf betalen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Volledige garantie
  • Showroom & afhalen
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Klantenservice

0182-764096